Met gemak opstaan met de sta-op fauteuils van ZitMeesters!

Een sta-op stoel, op-stap stoel, gemakstoel, hoe u het ook noemt, het gaat om het gemak van opstaan zonder inspanning. Hierdoor behoud u meer energie voor andere dingen. Ze zijn zeker niet oubollig zoals vaak gedacht word. Het is relaxen met het gemak van makkelijk opstaan, de helpende hand maar dan in de stoel. We komen bij u aan huis en demonstreren de stoel in uw woonkamer. Dat is het gemak van Zitmeesters Advies aan Huis. Bel of mail voor een vrijblijvend advies aan huis.
Onze populairste fauteills
Amalfi Relax Elektrisch / Sta-Op
Vanaf 990,00
Florence Elektrisch / Sta-Op
Vanaf 1290,00
Milaan Relax Elektrisch / Sta-Op
Vanaf 1290,00

Relaxen in stijl

Maak kennis met onze geweldige collectie aan relaxfauteuils. Bij deze stoelen komen comfort en stijl samen voor een ultieme relaxervaring. Download onze brochure voor een volledige overzicht

Queen Relax Elektrisch / Sta-Op
Vanaf 1690,00

Advies aan huis

Wij maken de keuze graag zo makkelijk mogelijk voor u. U hoeft bij ons niet langs te komen om de stoel te bekijken en te testen, want wij brengen onze showroom naar uw eigen woonkamer. Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u ontdekken welke stoel het beste past bij uw levensstijl en interieur. Onze specialisten geven altijd advies op maat, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Volare Relax Elekrisch / Sta-Op
Vanaf 2190,00
Devon Relax Elektrisch / Sta-Op
Vanaf 2590,00
Cantate Relax Elekrisch / Sta-Op
Vanaf 2590,00

Brochure aanvragen

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee.

Bel de Klantenservice
078 – 200 1236

Stuur ons een e-mail
info@zitmeesters.nl

Chopin Relax Elektrisch / Sta-Op
Vanaf 3690,00
Vivaldi Relax Elektrisch / Sta-Op
Vanaf 3690,00
Ravel Relax Elektrisch / Sta-Op
Vanaf 3690,00
Mozart Relax Elektrisch / Sta-Op
Vanaf 3890,00

Sta-op fauteuil voordelen

Een sta-op fauteuil brengt veel voordelen met zich mee. Laten we ze even langslopen, zodat u zelf kunt bepalen of u wilt genieten van de vele voordelen die deze fauteuils te bieden hebben. Het grootste voordeel van deze stoel is dat het de mogelijkheid biedt om makkelijk op te staan. Met één druk op de knop helpt de fauteuil u erbij om omhoog te komen, zodat u zelf geen inspanning hoeft te leveren. Dit is ideaal voor mensen die een beperkte mobiliteit hebben. Niet voor niets wordt deze fauteuil gezien als een makkelijke stoel voor ouderen.

Wat ook een voordeel is van dit meubelstuk, is dat het aan te passen is aan uw behoeften. Met een elektrische senioren stoel is het mogelijk om de stoel eenvoudig te bedienen. Op deze manier kunt u de stoel gemakkelijk in de gewenste positie zetten. Of dat nu een zitpositie is of meer een liggende positie, het kan allemaal. U bepaalt hiermee dus zelf hoeveel zitcomfort u ervaart. U maakt het op deze manier zo comfortabel mogelijk.

Altijd een model dat bij u past

ZitMeesters heeft een groot assortiment aan sta-op stoelen. In onze collectie vindt u stoelen in verschillende soorten, stijlen en materialen. Door ons ruime aanbod, is het mogelijk om een stoel te kiezen die bij zowel uw wensen als uw interieur past. ZitMeesters komt persoonlijk bij u aan huis om een aantal stoelen te laten zien en te demonstreren. Op deze manier kunt u zelf zien hoe het in uw interieur staat en ervaart u direct hoe de elektrische senioren stoel uw dagelijks leven makkelijker maakt. Verlangt u naar meer comfort in huis met behulp van een sta-op fauteuil? Maak dan vandaag nog uw afspraak, zodat u binnen de kortste keren zelf onze sta-op stoelen kunt proberen. Vind de perfecte stoel, gewoon eenvoudig vanuit uw eigen woonkamer!

Gratis proefzitten bij u thuis

Advies aan huis

Wilt u de ideale sta-op fauteuil bestellen? Zoek dan niet verder! ZitMeesters heeft altijd een stoel die bij u past. Wij maken de keuze graag zo makkelijk mogelijk voor u. U hoeft bij ons niet langs te komen om de stoel te bekijken en te testen, want wij brengen onze showroom naar uw eigen woonkamer. Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u ontdekken welke stoel het beste past bij uw levensstijl en interieur. Onze specialisten geven altijd advies op maat, zodat u de juiste keuze kunt maken. Dus, waar wacht u nog op? Maak een afspraak voor een thuisdemo, dan komen we gauw bij u langs!